Söndag 30 Januari 2011

Då var det Söndag igen! Tiden rullar på snabbt. Jag kollade nyss på en film som heter A walk to remember. En utav världens bästa kärleksfilmer. Jag älskar den. Kollade också på Grabben i graven brevid. Den är bra. Nu ska jag kolla på tv tror jag, spårlöst börjar. Sen ska jag duscha osv. Imorgon börjar en ny vecka i skolan..fyfan.


Fredag och Lördag

Igår var det Fredag,Elin kom över på middag.Trevligt värre,god mat..bra musik..mycket snack,skratt..dansande, diskuterande,jaa..en lyckad kväll helt enkelt. Idag är det Lördag,jag har varit ner på stan en sväng, har också färgat utväxten. Inte stor skillnad blev det kan jag säga,nu är det typ röd utväxt istället för min vanliga..HAHA.Ska fundera ut på hur jag vill göra med håret,sen får jag ta och fixa det. Ska iallafall klippa mig snart, så då ska jag fixa nåt roligt med håret också,nått nytt och fräscht! Klockan 8 blir det tv tittande på programmet fångarna på fortet. Sista programmet för den här säsongen tror jag. Blablabla..vad jag skriver! ;) Men nu ska jag käka massa mumsigt godis och chips och dricka läsk,puss.







Torsdag 27 Januari 2011

Idag har dagen rullat på rätt så snabbt iallafall. Imorgon är det äntligen Fredag,gud så skönt..underbart! Ikväll så ska jag läsa ut en engelskabok ( har förhör imorgon ). Annars blir det bara att ta det lugnt,kolla på tv osv. Ska börja läsa en ny bok också,har läst hitills 4 böcker av samma författare på inte alls lång tid.Handlar om kärlek. Men anyway, F-f-f-f-friiiiidayyyyyyy imorgon!


Onsdag 26 Januari 2011

Alltså ibland har man ingen skrivlust alls,och skiter fullständigt i att blogga vissa dagar.Och ena stunden så vill man skriva hur mycket som helst.Konstigt det där.Men antar att det blir så.Ondag idag,snart helg! Haha lite komiskt det där att man för varje dag blir glad att det närmar sig helg.Till och med på Måndagar säger jag " Aja men snart är det helg" haha.Hade prov på Hinduismen idag,vilket gick helt ok! Inget intressant med det.Tror att jag har feber eller nått,svettas ena stunden och fryser den andra.Har jätteont i huvudet,och är snorig.Sjuk helt enkelt.Men eftersom att skolan är det enda man kan syssla med nu sista biten här,så blir man orolig att man ska missa någonting,"viktigt". Shit alltså..ibland tänker man att man tar det för seriöst. Det är 9.an det handlar om.Aja snart slipper man det,sköööööönt.Nu ska jag duscha,sen läsa en bra bok. Skippar i att läsa engelskaboken,gör det imorgon istället...det hinner jag absolut att göra.Plus att då kommer jag komma ihåg det bättre om jag har läst klart den precis innan vi ska ha förhöret,rätt smart faktist! Yeahyeah'BYE!


Söndag

Jag undrar vad det är för en underlig drivkraft som får kroppen att utföra alla de gamla invanda rutinerna,fast själen vrålar i protest.Vad är det som får kroppen att resa sig ur sängen på morgnarna? Vad är det som får benen att ta en till skolan? Vad är det som får en att sitta böjd över läxböckerna fulla av ord som inte längre betyder någonting? Vad heter den kraft som gör att man kan gå omkring och se ut som om ingenting har hänt? För människor ser på en varje dag utan att se att man är söndersliten och blöder. Hur kan människor komma alldeles nära utan att se hur trasig man är?

Söndag idag. Har alldeles nyss pluggat lite,och ska fortsätta senare.Har jätteont i halsen.Det bränns.Jag blir sällan sjuk,men när jag väl blir sjuk så blir jag verkligen det.Hoppas att det inte är någon jobbig förkylning,som vill bryta ut,jag orkar inte det.Men det lär det ju vara..i vilket fall som helst så har jag enormt ont,så ska dricka massa te sen.Ikväll är det solsidan på tv som gäller.

20 Januari 2011

Torsdag idag,vilket innebär att det är Fredag imorgon,hur skönt?! Riktigt skönt faktist. Det behövs verkligen! Skrev uppsats i ca 2 timmar idag,puh! Håltimme resten av dagen förutom sista lektionen.Nu ska jag städa rummet för senare kommer en mäklare hit och ska fixa.Sen ska jag plugga engelskaglosor..osv.Ska också fortsätta att läsa en väldigt bra bok.Trevlig kväll!

Älskade kusin,puss

Nelly.com

Kikade nyss in på Nelly.com 's hemsida! Ojojoj..snacka om att man kan fynda där. Hittade ett par coola skor,som typ inte kostade någonting.Jag bara älskar gråa skor!! Ska beställa grejer på Tisdag tror jag,får se..i vilket fall som helst så var dem snygga!


plugg plugg plugg


You don't see

orken finns inte längre,
jag vill kunna säga ifrån.
För en gångs skull vill jag kunna det.
jag gör allting alltid för din skull.
hela grejen får mig att se dum ut,
som att jag inte bryr mig.
Fel,fel.....fel.
Jag gör ju allt för dig,det är det.
Jag gör allt.
Men du ser inte.Du ser inte situationen.
Eller så vill du inte se.I vilket fall som helst,
så är jag utsliten,less,trött på det här.
det tar energi,ork,glädje osv.Fan.

schooltime,börjar kl 09.00



dags att sova, är jättetrött


Jag vill ha värme - NU!

Jag är så less på all denna snö,kyla,slask,blåst,isbana osv. Jag vill ha värme och det är nu. Jag fryser hela tiden,allvarligt.Förutom när jag duschar typ.Jag vill använda alla nya sommarkläder,sommarskor,känna sig fräsch helt enkelt.Så snälla snälla,våren/sommaren..är ni påväg? Jag behöver er..


Monday today

Jaha,då var det Måndag igen.Har precis ätit mat made by me myself and i ;) Det blev kassler & ris. Ikväll ska jag plugga, och plugga mer.Matematik är det som gäller,väldigt svårt faktist.Sen ska jag väl kolla på någon film eller nåt. Imorgon har jag sovmorgon till kl 9.Inte så värst mycket det inte,men något iallafall! :)


topshop


Bröderna Karlsson och Ninnie!

Igår så kollade jag & snyggingen Ninnie på bröderna Karlsson! Den var väldigt bra :) Det står att det är en komedi,ja jo den var rolig..men det var väldigt sorlig också.Men superduper iallafall,så 5 stjärnor av 5! ;) Jag är precis nyvaken,rekord?! Eftersom att det har ställts om för mig med tider,så har jag vaknat från kl 01.00 - 07.00 de senaste dagarna,haha.Så det börjar vända ;) Nu ska jag göra iordning frukost,sen ska jag kolla på någon bra film.Älskar dig Ninnie♥

Godmorgon världen

Idag ska jag träffa efterlängtade Ninnie,miss her!♥ :thumbup: Ska snart åka och handla,have a nice day!

Vill tillbaka till friheten.

Jag vill tillbaka till underbara Thailand.
Om man bara kunde spola tillbaka tiden,så skulle jag vara där nu.
Jag behövde inte tänka på något.Jag var glad,jag var lycklig,jag var fri.
Fri ifrån allt skitsnack,skvaller,blickar,norrtälje.Fri från verkligheten.
Det var verkligen underbart. Ett paradis.

Håll ut,det är bara 5 månader kvar nu..sen lämnar jag skiten föralltid.




dålig uppdatering

Jag skriver mindre & mindre här i bloggen.Det beror på att jag inte har tid,plus att det inte är lika roligt som det var första dagarna.Lite tråkigt faktist..men det kommer förhoppningsvis ändras inom snar framtid.Skriver när jag har tid & lust. Hej så länge!

10 Januari 2011-snabbt inlägg

Nu är vi inne på 2011! Jag är hemkommen sen igår kväll,så jag är väldigt trött nu kan man säga..egentligen är klockan 23.00 för mig :) Kommer bli läggdags tidigt ikväll iallafall.Imorgon börjar skolan igen,men jag tänker såhär..att det bara är 1 termin kvar nu,det här är den absolut sista terminen i roslagsskolan,så galet skönt.Sen slipper man skiten..L-Ä-N-G-T-AR.Nu blir det program tittande för min del,ha det bra sålänge!:D

RSS 2.0