23 December 2010

Nu är det inte långt kvar tills jag åker,på Lördag lyfter planet till Thailand YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! Äntligen..jag längtar så otroligt mycket,ska bli så himla underbart,njuta njuta & njuta.Inte tänka på något annat,utan bara njuta och leva livet..ha semester! HÄRLIGT♥ Hejdå allihopa,god jul & gott nytt år! Till elin: Om planet skulle krascha,och jag dör..så ska du veta att jag alltid kommer att älska dig,tack för allting.♥ (ifall att..man vet aldrig,PUSS)


22 December 2010

Hej på er! Fick jullov igår,NICE.Hur skönt som helst..skulle aldrig ha klarat av en vecka till,så det är underbart! Lyssnar på musik för tillfället.Idag har jag inte gjort någonting,vilket är väldigt skönt.Timmarna har rullat på snabbt,och nu är klockan helt plötsligt halv 6 snart.Skulle egentligen ha följt med Ninnie ut till Kalle,där det skulle vara fler,men jag orkar inte..helt ärligt.Jag är så himla trött..en degklump helt enkelt,haha närå! Igår träffade jag Kevin,vi kollade på film snackade och skrattade i mängder,haha.Sen runt...efter 9 på kvällen så fick vi för oss att vi skulle åka snowracer,och jag säger bara en sak..fan vad kul!! Speciellt första åket,haha.Men det var väldigt läskigt också,hehe.Han spelade in..så det kommer bli väldigt kul att kolla på senare.


HALSDUUUUK

Hejsan!Nu är det som såhär att Amanda ska åka till Thailand på lördag.& jag kommer att sakna henne.Rätt mycket & så faktist..:(Så nu fpr jag äta hamburgare all by my self :(åhåhåhåh åååååk inte ifrån mig min vakra sköna böna:(:(:(:(/////////////////////Din ärta Elin :D:D:D:D:D

Fredag 17 December 2010

Fredag!! Har tillbringat dagen med superduper älskade Elin♥ Efter skolan blev det en lång fika,vi båda tog en skagenbaguette,mums! Sen blev det en sväng på stan.Och sen hem till Elin. Imorgon ska jag träffa henne och hennes pojkvän,plus några fler kanske..hihi.Juste,ska träffa Olivia senare sen på eftermiddagen någon gång,hon sover över,nice. Iallafall,skönt med helg! Köpte ett megacoolt nagelack förresten,typ hallonröd.Nice.Men nu ska jag städa mitt rum! Ojojoj,har nog inte flytit på såhär bra med ett blogginlägg på länge,har skrivit det på typ 3min.




Haha juste,efter att vi hade ätit upp baugetten,när allting vad utsmetat och kladdigt,så bah..menvänta,vi har ju inte tagit kort,aja whatever..haha!

16 December 2010

Är hos min älskade Elin,om man säger så här..bilderna får tala för sig själva ;-)






Monday after school










oh oh oh with the dreaming people.

Idag är det Söndag 12 December 2010,vilket innebär att det är exakt 14 dagar kvar tills jag åker wiiiiiiiiihoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!Idag ska jag göra klart den förbannat jobbiga anaylsen,om jag orkar det vill säga.Annars gör jag det imorgon..eftersom att den ska vara inlämnad efter Onsdag.Har inte orkat att kika in här på bloggen heller och skriva på ett par dagar,och så blir det ju ibland.Seeya


Det är så logiskt,alla fattar utom du,du har inte en aning.

Ska snart lägga mig & sova,ska upp tidigt imorgon..ska till nåt museeum med klassen..bussen går runt 8 i think. Satte,NIGHT.


till skolan

Nu kilar jag iväg till skolan..börjar kl 9!



Söndag 5 december 2010

Jaha,då var det Söndag igen! Men nu är det inte långt kvar innan vi går på lov! Igår var jag med min älskade underbara Ninnie,och så tog jag ju somsagt spruta,aj! Idag händer det inte mycket,söndag..det innebär slappa för min del.Jag orkar inte göra någonting,jag är så grymt enormt trött.I vanligt fall skulle jag ha skrivit att jag skulle kolla på Ensam mamma söker ikväll,men..det har slutat nu :-(! 

people changes,that's it.

Godnatt.

Freeeeeeeeeeeeeeeedag

Naaaaaaais med helg!Ikväll blir det till att kolla idol,och ha fredagsmys! Spännande nu när det bara är 3 kvar.Jay Olle och Minnah,men vem har missat det?! ;-) Slutade tidigt idag som vanligt på Fredagar, 11.30..rätt soft faktist.Imorgon ska jag ta spruta igen eftersom att jag snart åker iväg på semester! Bara 23 dagar kvar,wiiiiiiie!


2 december 2010

Idag har en no uppsats och en redovisning blivit avklarat,skönt!!!!!! Lyssnar för tillfället på musik & kollade alldelles nyss på "bonde söker fru". Snart blir det att plugga plugga plugga plugga........plu..gg..aa..a.aa.a.

Just the way you are


1 december 2010

Idag är det 1 december!! Kallt? JA. Det hugger och sticker på benen när man är ute,inte så skönt.Dagen har varit väldigt lång,men endå helt ok,efter att ha skrattat åt min vän Elin av olika anledningar,hahaha.Lägger iallafall upp lite bilder ifrån dagen:






RSS 2.0